Magunkról

Agrárius-Union Kft.

Cégünk 2001-ben kezdett hozzá a Professional halcsali gyártásához. Az egyik legrégebben gyártott hazai hal etetőanyag a "Hokév Professional" egy teljesen átalakított saját fejlesztésű etetőanyag családját dolgoztuk ki, úgy csomagolásban, mint beltartalom tekintetében.

Ehhez használtam a három évtizedes horgász tapasztalatomat, versenyhorgászokkal teszteltettem, és az észrevételek alapján - ha szükséges volt - módosítottunk az összetevőkön, hogy a legideálisabb keverékeket kapjuk meg. Kísérletezés, új alapanyagok felhasználása a mindennapjaink szerves része, ami biztosítja a termékek halcsalogató, haltartó képességét.

Telephelyünk Tiszafüreden található. A gyártás három gyártósoron, több, mint 1000 nm fedett helyen történik. Modern technológiával, automata és félautomata gépekkel dolgozunk, ami garantálja az egyenletes minőséget és a termelékenységet. A felhasznált alapanyagaink kiváló minőségűek, amelyek nagy részét az élelmiszeripar is használja.

A vásárlóbarát üzletpolitikánk, rugalmas árukiszolgálással, kedvező fizetési feltételekkel segíti a nagykereskedő partnereinket az értékesítésben úgy a hazai, mint a külföldi piacon. Megtisztelő számunkra, hogy a horgász társadalom elismerően nyilatkozik a termékeinkről, fogási eredményeikről, amit a az általunk fejlesztett és gyártott hal csalival értek el.

Minden sporthorgásznak kellemes időtöltést és halban gazdag fogást kívánunk,

Katona Tibor és Varga Zsolt, tulajdonosok